Afspraken worden bij voorkeur online gemaakt. U kan ook steeds telefonisch een afspraak maken op 03 899 01 10. Gelieve voor elke te onderzoeken persoon een afzonderlijke afspraak te maken. Indien er geen online afspraken meer beschikbaar zijn, en u heeft een dringend consultatie nodig, kunt u ons steeds telefonisch bereiken.

Aandacht: Wanneer er een afspraak wordt gemaakt voor het invullen van een medisch attest in het kader van een levensverzekering, gelieve dan telefonisch een afspraak te maken omdat dit meer tijd in beslag neemt. 

Opgelet: Om een goede dienstverlening aan onze huidige patiënten te kunnen garanderen, geldt er voorlopig een patiëntenstop. Gezinsleden van huidige patiënten zijn natuurlijk steeds welkom. Dank voor uw begrip.


Huisbezoeken worden steeds telefonisch aangevraagd. Bij voorkeur en indien mogelijk belt u voor 11u. Huisbezoeken zijn voorbehouden voor mensen die te ziek zijn om naar het spreekuur te komen. In de praktijk hebben we al ons materiaal ter beschikking om u beter te kunnen helpen.


Wij contacteren u steeds zelf voor het meedelen van laboresultaten. Geef ons tijdens de consultatie een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Probeer het gesprek kort te houden. Een normaal resultaat behoeft weinig uitleg. Bij afwijkende resultaten wordt best een afspraak gemaakt om verder beleid te bespreken.


Voor het opstellen van attesten en voorschriften maakt u een afspraak, hiervoor is immers tijd nodig en inzage in het dossier.


In onze praktijk kunt u met bancontact betalen, een snelle en veilige betaalmethode zowel voor u als ons.


De dokter van wacht is te bereiken op 03 886 16 16 elke weekdag van 19u tot 08 u en van vrijdagavond 19u tot maandagochtend 07u. Tijdens het weekend kunt u zelf een arts consulteren op de huisartsenwachtpost N16. ( www.huisartsenwachtpostn16.be)