Dr. Ruth Temmerman

Dr. Ruth Temmerman

Dokter Ruth Temmerman is afkomstig uit Opdorp, Buggenhout.
In 2007 studeerde ze af als arts en in 2009 als huisarts aan de Vrije Universiteit Brussel. Nadien deed ze ervaring op in verschillende groepspraktijken in Melsbroek, Kortenberg en Bornem. Ze werkte ook op de spoeddienst van RZ Sint-Maria in Halle, als centrumarts in het gesloten asielcentrum van Steenokkerzeel, in de jongereninstelling van Everberg en op het bureau van Kind en Gezin in Bornem.

Dr. Els Vanhomwegen

Dr. Els Vanhomwegen

Dokter Els Vanhomwegen werkt sinds 1 september 2016 als huisarts in Bornem. Zij is afkomstig uit Leest (Mechelen), maar woont sinds 2015 in Oppuurs. In 2014 behaalde zij haar diploma geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen. Hierna werkte zij gedurende 2 jaar in een huisartsenpraktijk in Kapelle-op-den-Bos.

Dr. Charlotte Celis

Dokter Charlotte Celis is afkomstig uit Puurs. Ze studeerde in 2018 af aan de Universiteit van Leuven, waarna ze 2 jaar werkte in een huisartsenpraktijk te Sinaai. Ze start in onze groepspraktijk op 1 oktober 2020.


Dr. Jana Ooms (HAIO)

Dokter Jana Ooms is afkomstig uit Buggenhout. Ze studeerde in 2023 af als algemene arts aan de Universiteit van Gent en zal zich nu nog 3 jaar verder verdiepen in de huisartsgeneeskunde.